Протокол №1. Засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора

10.09.2023   Administrator   Категорія: Оголошення

07.09.2023р.                                                                                                        11.00 год

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

ПРИСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії.

Члени комісії:

БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – начальник відділу професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти та організаційної роботи управління професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти, фінансово-економічної та організаційної роботи департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу фінансово-економічної роботи управління професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти, фінансово-економічної та організаційної роботи департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Претенденти на посаду директора:

- КІЗІЛОВА Галина Олександрівна;

- ПОПОВИЧ Олег Олегович;

- РУЧАКОВСЬКИЙ Андрій Михайлович;

- ЯКИМЧУК Володимир Зіновійович.

 

ВІДСУТНІ:

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради;

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області;

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ: 

1. Розгляд  заяв претендентів  для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа          I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендентів до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд  заяв претендентів  для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

ІНФОРМУВАЛИ:

1. ДІДИЧ Володимир Євгенович, голова конкурсної комісії, який ознайомив  присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до Положення про конкурс, а також ознайомив з порядком денним та запропонував затвердити його.

Результати голосування:

«За» - 6
«Проти» - 0

«Утримались» - 0

2. ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, заступник голови комісії, яка повідомила, що на розгляд конкурсної комісії про бажання взяти участь у конкурсному відборі на вакантну посаду директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області подано чотири заяви від претендентів, а саме:

- РУЧАКОВСЬКОГО Андрія Михайловича;

- ЯКИМЧУКА Володимира Зіновійовича;

- ПОПОВИЧА Олега Олеговича;

- КІЗІЛОВОЇ Галини Олександрівни.

3. Володимир Євгенович та Ольга Петрівна перевірили усі подані документи претендентами для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області та запропонували їм зачитати мотиваційні листи.

ВИСТУПИЛИ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, який зазначив, що всі подані претендентами документи  відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендентів до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про допуск до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області претендентів РУЧАКОВСЬКОГО Андрія Михайловича, ЯКИМЧУКА Володимира Зіновійовича, ПОПОВИЧА Олега Олеговича та КІЗІЛОВОЇ Галини Олександрівни.

Результати голосування:

«За» - 6
«Проти» - 0

«Утримались» - 0

ВИРІШИЛИ:

Допустити до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області наступних претендентів:

- РУЧАКОВСЬКОГО Андрія Михайловича;

- ЯКИМЧУКА Володимира Зіновійовича;

- ПОПОВИЧА Олега Олеговича;

- КІЗІЛОВУ Галину Олександрівну.

ІНФОРМУВАЛИ:

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, заступник голови комісії, яка повідомила, що про ознайомлення кандидатів з трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» Тернопільської міської ради Тернопільської області буде повідомлено додатково.

Голова комісії                                                             Володимир ДІДИЧ

Заступник голови комісії                                           Ольга ПОХИЛЯК

 

Члени комісії:       

Руслана БАЗУНОВА      

Тетяна ДРОЗД

Валентина КУХАР

Оксана САМБІР

Відеозапис засідання конкурсної комісії: https://www.youtube.com/watch?v=IxZr1DATvLk 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини