Тиждень "Фінансової грамотності" в нашій школі!!!

07.11.2018   Administrator   Категорія: Фінансова грамотність

Стаємо успішними та фінансово грамотними разом!

В межах проведення тижня фінансової грамотності у нашій школи заплановано ряд заходів, зокрема:

   05.11.2018 учні 2-4 класів разом із вчителями фінансової грамотності Дроб Л.С. та Царик Л.В. представили виставку дитячих малюнків «Гроші в житті людей». Діти змалювали своє ставлення до грошей, образна висловили свою думку про те, як можна ними користуватися і на що витрачати. Деякі малюнки були виготовленні у формі вітальних листівок з побажаннями «багато грошей у кожну сім’ю».

    6 листопада 2018 року в тренінг-центрі «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія ТНЕУ для учнів 9- Б класу школи-економічного ліцею № 9 ім. І. Блажкевич відбувся тренінг на тему «Споживач завжди правий». Студенти наукового гуртка «Фінансова просвіта / Financial education» Соломія Табака і Наталія Крамар разом з координатором к.е.н., доц. Наталією Карпишин навчали школярів, як грамотно відстоювати свої права споживача. Зустріч була присвячена відзначенню Тижня фінансової грамотності в Україні. Час пролетів дуже швидко і пізнавально. Школярам надзвичайно сподобалась зустріч, адже вони змогли отримати нові знання і познайомитись зі студентами, які займаються просвітницькою діяльністю в сфері фінансової грамотності! 

    06.11.2018 З нагоди Всесвітнього дня заощаджень (31 жовтня) під час проведення Тижня фінансів – 2018 у 10 – Б класі був проведений тренінг «Як правильно управляти своїми коштами». В ролі тренера виступила викладач ТНТУ ім. Івана Пулюя Машлій Галина Богданівна. Під час заняття учні визначили основні правила, які допоможуть заощадити, накопичити і правильно витратити свої кошти. 

   08.11.2018. учні 5-В класу разом із Царик Л. В. відвідали екскурсію до місцевого відділення ПриватБанку. З цікавістю діти слухали про роботу працівників банку, про основні завдання, які здійснюються у відділенні. Розглядали зразки грошей, вчилися їх рахувати на спеціальній машині для зчитування, ознайомилися із картою Юніора. Діти були задоволені побаченим і почутим. 

   8 листопада 2018 року відбулася зустріч учнів 10-А класу з д. е. н. професором кафедри «Менеджменту у виробничій сфері» Сороківською Оленою Анатоліївною, яка прочитала лекцію на тему: «Ключові фактори успіху в започаткуванні власної справи», де на яскравих прикладах з життя найвідоміших і найбагатших людей показала "Як не викинути власну ідею на смітник!" 

Для учнів 4-Б класу був організований веселий квест з фінансової грамотності (Дроб Л.С.)Захід проходив на території навчального закладу.Кожна картка вказувала на місце, де розташована наступна локація, на якій потрібно виконати якесь завдання і отримати наступну картку. Завдання для квесту  були легкими у виконанні, веселими та  інтегрували  із завданнями основних предметів. У проведенні квесту були залучені вчителі Абрам`юк А.Я.Царик Л.В.,Водовіз О.В.,Пюрко У.В., Щербяк Т.М. та учні старших класів.

      В результаті весь ланцюжок завдань привів кожну групу 4-Б класу  до зустрічі всіх у класі та до сюрпризу.

 

 

 

    Царик Л. В. Дроб Л. С. Водовіз О. В. Абрам'юк А.я.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини