Співпраця з провідними вузами Тернопільщини в галузі економічних наук

06.04.2019   Administrator   Категорія: Основи економіки

       12 березня 2019 року урок в 10-Б класі на тему: «Ринок інформації. Маркетингові дослідження» провів к.е.н., доцент кафедри підприємництва, торгівлі та маркетингу ТНЕУ Окрепкий Ростислав Богданович. Він познайомив учнів з об’єктами і суб’єктами на ринку інформації, цінністю самої інформації, способами її збору і обробки, поняттям «авторського права» та ін. На завершення зустрічі продемонстрував десятикласникам один з відеоуроків на тему: «Маркетинговий аналіз».

     18 березня 2019 року для учнів 9-А класу був проведений тренінг на тему: «Бізнес-комунікації: вербальні і невербальні». Урок провела к.е.н.,  доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері ТНТУ ім. І. Пулюя Гарматюк Оксана Олегівна. Вона пояснила учням, що таке комунікація, які є її види та значення. Розвінчала 7 міфів і пояснила 10 правил успішного спілкування. Провела гру, під час якої учні зрозуміли, що необхідно чітко і точно пояснювати завдання, і як при подальшому спілкуванні губиться частина інформації. Фіналом тренінгу став фільм про особливості «невербальної комунікації», яка часом дає більш точну інформацію про людину або висвітлює приховані мотиви та настрої.

     5 квітня 2019 року урок у 10-Б класі на тему: «Дохід від інвестицій на ринку фізичного капіталу. Дисконтування вартості доходу від інвестицій у бізнесовий проект» провела Письменна Тетяна Валеріївна, к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту і страхування ТНЕУ. Для початку вона навела приклади найкращих ідей для бізнесу (вдома, пов’язаного з продуктами харчування, сферою послуг, інтернет-роботою, відкриттям курсів і т. д.). На прикладах пояснила учням такі поняття як «інфляція», «дисконтування»,  «прості і складні відсотки», розв’язали кілька задач. Під час уроку відбувався активний діалог між викладачем та учнями.

Під час таких уроків відбувається підготовка учнів до навчання у ВУЗах, знайомство з викладачами і методами їх роботи, вибору майбутньої професії.

 

    Водовіз О. В.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини