Вересень- місяць зустрічей з батьками

21.09.2022   Administrator   Категорія: Шкільне життя

    Педагогіка партнерства, співпраця педагогічного колективу з батьками може здійснюватись різноманітними формами і з використанням різних методів педагогічної діяльності. Провідною формою роботи з батьками, яка характеризується значною педагогічною доцільністю, є батьківські збори.. Основна частина класних батьківських зборів спрямована на формування педагогічної культури батьків, накопичення ними знань та навичок виконання батьківських функцій та виховання дітей. Висока відповідальність сучасних батьків перед собою та суспільством за виховання своїх дітей вимагає від них ґрунтовних знань з психології, етики, педагогіки, валеології, фізіології.

   У вересні в закладі освіти класними керівниками 5-11 класів був проведений цикл батьківських зборів різного формату: традиційні батьківські збори (диспути, лекції та ін.), зустрічі в онлайн-конференціях, обмін думками, батьківські педагогічні пікніки, зустрічі з представниками правоохоронних органів. Тематика була різноманітною: «Адаптація п`ятикласників до освітнього процесу», «Алгоритм дій здобувачів освіти у закладі освіти під час сигналу повітряної тривоги», «Правила поведінки здобувачів освіти у закладі освіти», «Застосування дистанційних технологій навчання на період обмежувальних заходів під час військового стану», «Профілактика протиправної поведінки».

   Активно обговорювались питання щодо правил користування учнями мобільним телефоном під час освітнього процесу, профілактики правопорушень, попередження насильства в сім’ї, булінгу, кібербулінгу, виховання в учнів взаємоповаги, толерантності, відповідальності батьків за виховання дітей.

   На занятті Батьківської спільноти відбулось знайомство батьків з планами закладу освіти щодо організації виховного процесу у закладі освіти на 2022-2023н.р. на засадах взаєморозуміння та співробітництва, формування у здобувачів освіти ціннісних життєвих навичок та моделей поведінки.

Зазвичай батьківські збори відбуваються у формі живого жвавого діалогу, під час якого багато питань знаходять свої відповіді. 

 

 

 

 

    Осіпцова О. І.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини