Урок щирого патріотизму

20.10.2023   Administrator   Категорія: Шкільне життя

    З ініціативи міського голови Тернополя реалізуються соціальні програми з підтримки жінок та дітей, чиї чоловіки та батьки стояли та зараз стоять на захисті нашої держави.  

    19 жовтня 2023 року в   ТНВК ШЕЛ № 9  завітав міський голова Сергій Віталійович Надал на урок історії (вчитель Бакан Т. С. ), адже в 9-В класі навчається Поліна Слугоцька, донька нашого Героя, капітана Збройних сил України Олександра Слугоцького, який загинув на фронті 6 жовтня 2022 року. Сергій Віталійович  висловив  слова підтримки та вдячності  доньці Героя та подарував годинник.

   Відомо, що капітан Слугоцький Олександр Богданович  народився  8 жовтня 1969 року  в місті Чорткові   Тернопільської області. У 1986 р. закінчив  Чортківську середню школу № 7. У 1967 р. вступив у Калінінградське вище  воєнне інженерне училище,  яке у 1992 р. закінчив (спеціальність « Офіцер інженерних військ»).  У цивільному житті працював у ВАТ «Тернопільгаз». 17.05.2022 р.  був призваний на військову службу як офіцер запасу. З 18.05.2022 р. проходив підготовчі курси в Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. З 25.06.2022р. призначений командиром інженерно-саперного взводу військової частини А 4443. Виконував бойові завдання, необхідні для забезпечення оборони України, захисту населення та інтересів держави в Донецькій області.
       06.10.2022 р.  під час виконання бойового завдання отримав мінометно- вибухову травму, несумісну із життям. Загинув в селі  Весела Долина  Бахмутського району Донецької області. До свого дня народження не дожив два дні. Загинув у віці 52 роки. Похований в Тернополі на АЛЕЇ  ГЕРОЇВ. Посмерто нагороджений орденом "За мужність» ІІІ ступеня. Також присвоєно звання "Почесний громадянин м. Тернополя". Діти: син Слугоцький Олександр Олександрович (служить  в рядах Збройних сил України), дочка  Слугоцька Поліна Олександрівна (учениця 9-В класу ТНВК ШЕЛ № 9  ім. І. Блажкевич).

    Потрібно зазначити, що це був не просто урок історії, а урок щирого патріотизму. Такі заходи необхідні для того, аби  ще раз нагадати нам про те, кому ми завдячуємо можливістю навчатися й розвиватися.

Слава Герою! Слава Україні! 

 

 

 

 

 

    Човніцька І. Є. Бакан Т. С.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини