"Тижневик дисциплін природничого циклу"

08.05.2018   Administrator   Категорія: Шкільне життя

     Днями у нашій школі відбулися заходи до "Тижневика дисциплін природничого циклу". З 16 по 27 квітня вчителі та учні взяли активну участь у проведенні різноманітних заходів, зокрема: для учнів 5- х класів було проведено заходи на теми: "Стежина у світ природи" - вчителі Приведа О.О., Ревуцька О.В.; інтелектуальна гра з природознавства "Розумники та розумнички"- вчитель Катериняк Т.Б.; виставка-конкурс дитячих малюнків "Збережемо планету чистою"- вчитель Царик Л.В.; для учнів 5-9 класів - природничий інтерактивний конкурс "Колосок" - вчителі Катериняк Т.Б., Царик Л.В.; 5-11 класів - "Калейдоскоп природничих наук" - вчитель Сірант О.В. 

 

     Для учнів 6-х класів вчителем Кицкало Г. Р. було проведено майстер - клас "Догляд за кімнатними рослинами". Метою такого заходу була популяризація вирощування кімнатних рослин та поєднання знань про будову квіткових з уміннями догляду за ними. Учні 6-х класів під керівництвом вчителя навчилися пересаджувати, підживлювати, обрискувати, вегетативно розмножувати бегонію, сенполію, кактус тощо. Ознайомилися з особливостями догляду за орхідеями та іншими тропічними рослинами. Усі учні отримали молоду рослину каланхоє для вирощування у домашніх умовах. 

       Досить цікавою була проведена "Екологічна вікторина" та "Екологічний лекторій" для дітей 7-х класів, вчителі Кицкало Г.Р. , Катериняк Т.Б..  Було згадано  про екологічну катастрофу нашої країни - аварію на ЧАЕС. Вчитель Мурза С.З. разом із 7-Б класом відвідали екскурсію в музеї "Відлуння Чорнобиля". Для учнів 8-х класів провели урок на тему "Радіація - прогрес і трагедія" - вчитель Сірант О.В. та для учнів 8-Б класу виховну годину - "Краса мого краю" (до Всесвітнього дня Землі), вчитель Царик Л.В.. Для усіх учнів було презентовано виставку літератури на природничу тематику, під керівництвом вчителів біології Карериняк Т.Б. та Кицкало Г.Р.. 

     Не залишилися осторонь  учні і вчителі початкової школи. Діти 2-В класу разом із Рудковською М.І. провели майстер-клас по виготовленню екологічної листівки "Збережемо первоцвіт", учні 2-А класу із вчителем Сосницькою Г.М. провели навчальний проект "Квіти навесні", для учнів 3-Г класу було проведено екологічну вікторину "Бережіть Землю, бережіть!"- вчитель Султанова Е.Г.. Бесіда - "мікрофон". "Мій внесок у справу збереження природи" було проведено для дітей 4-А класу вчителем Домбрович М.І.. 

    Заходи проведено з метою пошуку нових форм методичної роботи, розвитку рівня професійної майстерності педагогів, поглиблення знань учнів з біології, географії, екології, хімії, формування пізнавального інтересу до предметів, виховання бережливого ставлення до живої природи, активізації позакласної роботи з предметів. 

    Царик Л. В. Ревуцька О. В. Катериняк Т. Б. Приведа О О. Сірант О. В.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини