Тарілка здорового харчування

14.11.2020   Administrator   Категорія: Шкільне життя

     В умовах пандемії коронавірусу організація шкільного харчування потребує інших підходів, обмежень та правил. Харчування у закладі відбувається за таких умов: 
*учні харчуються за графіком;
*відстань між столами становить 1.5м;
* за одним столом перебуває не більше,ніж 4 особи.
Безоплатне харчування отримують учні початкових класів та старших класів з соціально-незахищених та пільгових категорій населення.
    Працівники їдальні докладають всіх зусиль, щоб харчування для учнів у школі було організоване з урахуванням усіх протиепідемічних заходів. Працівники їдальні розробляють примірні двотижневі циклічні меню, вони різні на літньо-осінній і зимово-весняний періоди. Головна мета харчування — збалансованість жирів, білків, вуглеводів та вітамінів. 

 

 

 


Абрам'юк А.Я.

    Абрам'юк А. Я.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН

Авторизація
Погода
Загальні новини