Майстер-клас з випікання паски
10.04.2025 Administrator Категорія: Шкільне життя
Великдень – це сімейне свято. Великодня випічка, а саме Паски – це традиція, яку український народ плекає з давніх-давен. Вона передається, як щось сокровенне, з покоління в покоління і не втрачає актуальності століттями. Випікання пасок до Великодня - особливе дійство, яке раз на рік відбувається на багатьох українських кухнях, як символ нового життя та воскресіння.
Звісно, що дітки також бажають долучитися до приготувань. Тому напередодні світлого свята Воскресіння Христового учні 4 - А класу відвідали пасхальний майстер – клас з випікання паски. Усі процеси діти робили самі: формували та виготовляли пасочку, а також прикрашали її - покривали глазур᾿ю та посипкою. Запашні паски школярі понесли у свої домівки, де під час Великодня святий хліб стане прикрасою святкового столу і смакуватиме всій родині.
Бажаємо всім у прийдешній Великдень миру, добра та смачної паски!
Вчитель: Любов Савенчук
Коментарі 0