Майстер-клас «Конструктор уроків»

05.04.2017   Administrator   Категорія: Шкільне життя

     3 квітня 2017 року на базі  ТНВК ШЕЛ № 9 ім. І. Блажкевич відбулося спільне засідання «Школи професійного вдосконалення» (керівник Водовіз О. В.) та «Школи молодого вчителя» (керівник Ромасишин Г. П. ) - для вчителів географії І – ІІ категорії та спеціалістів шкіл міста Тернополя на тему «Конструктор уроків». Майстер – клас провели Вітрук О. М., яка поділилася досвідом створення цілих тем за даною методикою («Антарктида» та «Австралія») та Водовіз О. В., яка пояснила методику планування уроків, користуючись стандартним «Конструктором уроків» А. Гіна, а також ознайомила із сучасними методами та прийомами, які доцільно використовувати при роботі з учнями.  Молодим вчителям було запропоновано розробити свої уроки по темі «Африка» та співставити їх з готовим макетом, розробленим О. Опанасенко.

На завершення засідання Водовіз О. В. поділилася своїм електронним «Конструктором уроків» по темі «Формування картографічних компетентностей на уроках географії».

Поради вчителю по підготовці до уроку (трохи з гумором)

Візьміть дюжину найкращих емоцій. Розділіть їх на п'ять (або шість) уроків, які вам доводиться проводити кожного вашого робочого дня.

Додайте до кожного свого уроку:

12 порцій мудрості,

11 порцій терпіння,

10 порцій хоробрості,

9 порцій працездатності,

8 порцій оптимізму,

7 порцій відданості своїй справі,

6 порцій вільнодумства,

5 порцій доброти,

4 порції відпочинку й турботи про здоров'я,

3 порції гумору,

2 порції такту,

1 порцію віри в кожного свого учня.

Примітка: у пропорціях інгредієнтів можливі варіанти на розсуд того, хто готує.

Для того щоб додати гостроти та насолоди вашому уроку, додайте до нього ложечку гарного настрою, скибку нерозсудливості, за смаком - розваги, обов'язково додайте гри й рясно посипте все гарним добрим гумором. А тепер налийте любов до дітей і збийте все енергійними рухами, не допускаючи застою. Поставте ваше блюдо на вогонь дитячих сердець. Прикрасьте своє блюдо посмішками, ізюминками та гілочками радості. Перед подачею учням урок сервірується спокоєм, самовідданістю та професіоналізмом учителя. Чітко додержуйтесь цього рецепта, у точності дотримуючись інгредієнтів блюда при підготовці кожного свого уроку.

Приємного вам апетиту, шановні колеги! Апетиту до вчительської праці та творчості!

 (http://matemkzsh68.ucoz.ru/news/poradi_vchitelju_po_pidgotovci_do_uroku_trokhi_z_gumorom/2015-07-01-2

 

 

    Водовіз О. В.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини