День учителя у ТНВК ШЕЛ №9 ім. І.Блажкевич

10.10.2019   Administrator   Категорія: Шкільне життя

   З -  поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій у всіх особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня урочисто відзначається День працівників освіти. У ТНВК ШЕЛ №9 ім. І. Блажкевич цьогорічне свято було особливим. Саме у цей день учні 11-х класів спробували себе у ролі вчителів, а вчителі знову ніби повернулися за парти. Один із таких уроків називався «O sole mio» імені С. Крушельницької. Це інтегрований урок англійської мови та музики. Одинадцятикласники виконували пісні англійською мовою, залучали до співу вчителів, проводили фізкультхвилинки, відгадували мелодії тощо. Усі педагоги вдячні учням за вітальний урок, щирі побажання, чудовий настрій, за можливість подивитися на себе очима дітей. 

   У жартівливій формі одинадцятикласники провели з вчителями початкових класів урок. Учні презентували свої креативні здібності. 

Сміх продовжує життя! А жартівливі сценки, розіграші учнями та вчителями під час уроку на День вчителя, здатні продовжити і сам урок...

Учити літати... 

Учити мріяти...

Учити творити...

Це призначення педагога!

Море емоцій, прекрасний настрій, спілкування з колегами і учнями – все це приніс святковий день… 

Уроки для вчителів в день професійного свята, проведені учнями 11-х класів. Захоплююче, цікаво було на майстер-класі з аеродизайну (сучасне мистецтво інтер’єру). Забавні собачки, яких навчили виготовляти з надувних кульок учні вчителів, додали ще більше емоцій, сміху, веселого настрою, ніхто не залишився без уваги. Подібні заходи об’єднують людей, сприяють взаєморозумінню, запам’ятовуються надовго, додають в житті позитиву. 

 

 

Усі діти мріють про те, як вони стануть дорослими. Але кожен бачить майбутнє по-своєму: хтось хоче стати спортсменом, хтось – артистом, а хтось – учителем… 

    Та нам, учителям, пощастило стати свідками того, як школярі грали у школу. Так, це була гра. Але гра, у якій нинішні учні виконували функції вчителів, а вчителі, навпаки – учнів. Звісно, команда «вчителів» готувалась до уроку. Як і належить справжньому педагогу. Ця підготовка відчувалася у впевненості ведення уроку, у логічності побудови самого заняття. І це дійсно було заняття, на якому ми, «учні», і дізналися багато нового (у тому числі – про себе), і позаздрили тому молодечому ентозіазму, з яким вівся цей урок, і оцінили допитливість та вимогливість команди «вчителів». Інтегрований урок з фізики та хімії «Обережно, фіксики!» багатьом з нас дався, треба визнати, не просто. Перемоги чергувалися з прикрими поразками, але на фініш прийшли голова в голову: мрія почала збуватися. Наші вихованці – на правильному шляху. Успіху їм у цьому!

 

  

https://drive.google.com/file/d/1Fm5fOfw121ioCVSAbX2MdRbtn1aobAAl/view

 

 

    Івахів О. Н. Глотова К. П. Южин Н. І. Поливанчук О. М.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини