У ТНВК №9 ВИБРАЛИ «ПАННУ ШКОЛИ - 2015»!

17.12.2015   Таня   Категорія: Шкільне життя

У Тернопільскому навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей  №9 ім.І. Блажкевич» вибрали «Панну школи - 2015». За титул змагалися п’ять учасниць і кожна отримала свою стрічку. Дівчата демонстрували свої красу й таланти в декілька етапів, кожен з них показав креативність і різнобічність конкурсанток.

16 грудня в актовій залі ТНВК ШЕЛ №9 відбувся вже традиційний конкурс краси та грації - «Панна школи - 2015». Цього року за титул «Панни» боролись Анастасія Вандяк, Вікторія Калюта, Аліна Павуляк, Андріана Чорна і Христина Головач. Красуні в декілька етапів проявляли свої вміння та доводили, що кожна з них варта цього титулу. У першому конкурсі «Візитівка» кожна з учасниць себе представляла. У другому – «Реклама», дівчата рекламували продукти побуту. У третьому, «Кулінарному», конкурсі учениці демонстрували свої кондитерські здібності і показували власноруч випечені торти. Ще в одному конкурсі дівчата перевтілювались в абсолютно різні образи, від «Баби Яги» до всесвітньо відомої кіногероїні «Гюрем Султан». Ну і у фінальному етапі змагань конкурсантки показувалили свої таланти. 

Конкурс пройшов у чудовій атмосфері. Забезпечили її численні вболівальники, які прийшли підтримати учасниць. 

- З усіх конкурсів мені найбільше сподобався конкурс талантів, - говорить член журі Тетяна Яремчук. Сподобалось все: і атмосфера, і учасниці, і вболівальники. Цього року дуже здивував рівень підготовки учасниць. Кожна з них старалась показати свій максимум. Хочеться також виділити нововведені номінації – «І Віце - Панна» і «ІІ Віце – Панна» . Це справді дає можливість визначити кращих з кращих. На мою думку дівчатам все вдалося! 

За рішеннями журі титул «Панна Елегантність» отримала Аліна Павуляк, а «Панна Чарівність» - Вікторія Калюта. «ІІ Віце Панна» стала Андріана Чорна, «І Віце Панна» - Анастасія Вандяк. А перемогу у цьогорічному конкурсі «Панна школи - 2015» отримала Христина Головач.

- Цьогорічний конкурс приніс мені багато нових емоцій та позитивних вражень, - ділиться емоціями переможниця Христина Головач. Я дуже рада,  що брала участь в такому конкурсі і хотіла б подякувати своїм батькам і друзям, які допомагали і підтримували мене, а також всім хто вболівав за мене. Мені здається, що кожна з учасниць була по-своєму оригінальна і красива. Хочу закликати дівчат, що будуть брати участь в конкурсі у наступному році - не бійтеся, пробуйте, старайтесь і у вас все обов’язково вдасться!

РОМАН КИРИЛІВ

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини