Всеукраїнський тиждень права

16.12.2015   Таня   Категорія: Шкільне життя

З 07.12.2015р. по 14.12.2015р. у ТНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 ім.І. Блажкевич» відбувалися заходи в рамках відзначення Всеукраїнського тижня права. 

Так, до уваги учнів та вчителів було запропоновано виставку стіннівок учнів 5-11-х класів «Права дитини очима дітей» під керівництвом вчителя правознавства Качуня М.І. «Конвенцію про права дитини» в малюнках оформили учнів початкової школи з допомогою своїх класних керівників.

Сорочинська О.Л. та вчитель історії Качунь М.І. підготували виставку друкованих видань правового змісту «Законність і порядок в Україні».

Для учнів 9-х класів Бакан Т.С. та Папроцькою С.В. було організовано і проведено брейн-ринг «Країна права». Учні з цікавістю і захопленням приймали участь у даному заході, змогли проявити свої знання, ерудицію та таланти. Старшокласники взяли участь у брейн-рингу «Цікавий світ правознавства» кубку «Ректора ТНЕУ».

Також Папроцька С.В. провела конкурс рефератів для учнів 9-х класів «Дотримання прав дитини в Україні», де учасники змогли розкрити основні засади в законодавчому секторі стосовно проблеми захисту прав дитини. Для учнів 8-10-х класів відбувся Всеукраїнський урок «Права дитини» (Качунь М.І.).

Для дітей початкової школи, зокрема для 4-х класів,  соціальним педагогом Яремчук Т.М. спільно з волонтерами (11-ками) проведено ігротеку «Вивчай свої права». Діти з великим задоволенням та захопленням прийняли участь у змаганнях, отримали нові знання граючись, спілкуючись.

До участі в проведенні Всеукраїнського тижня права було запрошено головного спеціаліста Служби у справах неповнолітніх та дітей Чайковського В.В., який був присутній на раді профілактики правопорушень, а також виступив перед учнями 7-Г класу, розповівши про кримінальну відповідальність неповнолітніх та злочини, які можуть бути скоєні по відношенні до них. З профілактичною бесідою про шкідливість вживання наркотичних речовин та відповідальність за незаконні операції з наркотиками перед учнями 7-9-х класів виступив ст. о/у регіонального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції майор поліції Присяжнюк В. Для учнів 5-6-х класів з темою «Кримінальні відповідальність та злочини серед неповнолітніх» виступив майор поліції Ашіров Т.І.

    Щербяк Т.м.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
ХАРЧУВАННЯ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДХОДЖЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Фінансові звіти
Бухгалтерія
Державні закупівлі
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Статут закладу освіти
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладом освіти
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Фактична кількість учнів закладу
Мова освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Матеріально технічне забезпечення закладу
Річний звіт про діяльність закладу
Умови доступності закладу для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Інформація про надходження й використання публічних коштів
Правила прийому до закладу освіти
Результати навчання
РОЗГЛЯД ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН
ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Правила поведінки здобувачів освіти
Пам'ятка для учителів
Правила для батьків

Авторизація

Погода
Загальні новини