ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
17.01.2025 Administrator Категорія: Харчуваня
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1. |
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія |
|
2. |
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) |
Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень ) |
3. |
Ідентифікатор закупівлі: |
UA-2025-01-17-015743-a |
4. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
|
Технічні і якісні характеристики предмету закупівлі розроблено згідно:
|
4.1. |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
|
4.2. |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
1 172 500, 00 грн з ПДВ |
4.3 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.
|
Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі моніторингових даних з надання подібних послуг на платформі Prozorro. |
5. |
Процедура закупівлі
|
Відкриті торги з особливостями |
Коментарі 0