ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
17.01.2025
Administrator
Категорія: Харчуваня
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Наказ 12
1.
|
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія
|
- Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №23 Тернопільської міської ради Тернопільської області;
- 46020, Україна, Тернопільська обл., м.Тернопіль, вул.П.Чубинського, 3;
- код за ЄДРПОУ- 14030789;
- категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (Відповідно до пункту 3 частини 4 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі», а саме: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті.)
|
2.
|
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)
|
Послуги з організації харчування учнів початкових класів (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень )
|
3.
|
Ідентифікатор закупівлі:
|
UA-2025-01-17-015298-a
|
4.
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
|
Технічні і якісні характеристики предмету закупівлі розроблено згідно:
- постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2024 року № 1456 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти»;
- розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2024 року № 1323-р «Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти за спеціальним фондом у 2024 році»;
- рішення виконавчого комітету Тернопільської МР від 08.01.2025 року №13 «Про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2025 рік»;
- рішення виконавчого комітету Тернопільської МР від 15.01.2025 року №56 «Про організацію харчування здобувачів освіти у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти у 2025 році»;
- наказу управління освіти і науки Тернопільської МР від 15.01.2025 року №12 «Про організацію харчування здобувачів освіти у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної та фахової передвищої освіти у 2025 році»;
- постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
|
4.1.
|
Обґрунтування розміру бюджетного призначення
|
- постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2024 року № 1456 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти»;
- розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2024 року № 1323-р «Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти за спеціальним фондом у 2024 році»;
- рішення виконавчого комітету Тернопільської МР від 08.01.2025 року №13 «Про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2025 рік»;
- рішення виконавчого комітету Тернопільської МР 15.01.2025 року №56 «Про організацію харчування здобувачів освіти у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти у 2025 році»;
- наказу управління освіти і науки Тернопільської МР від 15.01.2025 року №12 «Про організацію харчування здобувачів освіти у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної та фахової передвищої освіти у 2025 році»;
- постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
|
4.2.
|
Очікувана вартість предмета закупівлі
|
1 651 700, 00 грн з ПДВ
|
4.3
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.
|
Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі моніторингових даних з надання подібних послуг на платформі Prozorro.
|
5.
|
Процедура закупівлі
|
Відкриті торги з особливостями
|
Коментарі 0