Тарілка здорового харчування
14.11.2020 Administrator Категорія: Шкільне життя
В умовах пандемії коронавірусу організація шкільного харчування потребує інших підходів, обмежень та правил. Харчування у закладі відбувається за таких умов:
*учні харчуються за графіком;
*відстань між столами становить 1.5м;
* за одним столом перебуває не більше,ніж 4 особи.
Безоплатне харчування отримують учні початкових класів та старших класів з соціально-незахищених та пільгових категорій населення.
Працівники їдальні докладають всіх зусиль, щоб харчування для учнів у школі було організоване з урахуванням усіх протиепідемічних заходів. Працівники їдальні розробляють примірні двотижневі циклічні меню, вони різні на літньо-осінній і зимово-весняний періоди. Головна мета харчування — збалансованість жирів, білків, вуглеводів та вітамінів.
Абрам'юк А.Я.
Коментарі 0